Амбели Бюти ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни под ид номер 433160. Личните данни, които предоставяте на Embellie Beauty ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването Ви като клиент, за обработката и доставката на поръчката, осъществяването на връзка с Вас и доставянето на информация под формата на информационен бюлетин (абонаментът може да бъде отменен по всяко време). Embellie Beauty Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за други цели.

Обработване на лични данни

1. Как обработваме личните данни?

  • От Амбели Бюти ООД, събираме и обработваме лични данни с цел осъществяване на онлайн поръчка. Тези лични данни се събират чрез  изричното съгласието на клиентите на фирмата с цел приемане, обработване и доставяне на онлайн поръчка.

2. Как могат да си получат личните данни клиентите ни?

  • Всеки един клиент на Амбели Бюти ООД може да получи свойте лични данни след като ни изпрати имейл на адрес info@embelliebeauty.com. В срок от петнадесет дни фирмата ще предостави желаните данни.

3. Как могат да се изтрият или редактират личните данни на клиента на фирма Амбели Бюти?

  • При регистрация в сайта www.embeliebeauty.com, всеки клиент може да влезе в системата и сам да редактира личните си данни.
  • Амбели Бюти ООД може да изтрие(забрави) вашия имейл адрес и телефонен номер, но не и имената и адреса за доставка поради счетоводни и данъчни цели.

4. Маркетингови цели

  • Всеки посетител на уеб сайта  www.embelliebeauty.com може да се абонира за информационен бюлетин(по имейл). Предоставените данни се използват изрично и само за маркетинг цели и не се споделят с трети лица. 
  • Възможности за прекратяване на абонамента (премахване на email от базата данни):1.Във всеки email ще намерите линк “unsubscribe from list”. След като кликнете на този линк, Вашият email ще бъде прамахнат от базата данни;

    2.Изпратете молба на info@embelliebeauty.com и Вашият email ще бъде премахнат от базата данни.

5. Поръчката се счита за договор

  • При поръчка на сайта www.embelliebeauty.com вие сключвате договор с фирма Амбели Бюти. С този договор вие правите желаната поръчка от сайта и давате правото на фирмата да обработва вашите данни с цел осъщестяване на поръчката. Амбели Бюти не носи отговорност за споделени неверни данни от страна на клиента.

6. Кой има достъп до данните ми?

  • Достъп до данните на клентите ни имат единствено управителите на фирмата. Някои данни е нужно да бъдат споделени с куриерска фирма Спиди, за да бъде възможно доставянето на поръчката.

6. Комисия за Защита на Личните Данни 

  • При възражения към Амбели Бюти ООД относно събирането и обарботването на данни може да се обърнете към КЗЛД.

 

Бисквитки

Нашият уеб сайт www.embelliebeauty.com използва т.нар. „бисквитки“. Бисквитките прилагаме с цел подобряване на уебсайта и някои маркетинг цели. Като потребител, вие можете да забраните бисквитките директно във вашия браузър. В случай обаче, че забраните бисквитките, няма да може да използвате правилно всички функции на нашата уеб страница.