За по-подробна информация, не забравяй да изтеглиш безплатната ни онлайн книга.

Ако въпросът ти не фигурира в тази страница, моля пиши ни на info@embelliebeauty.com. Ще се радваме да ти помогнем!

Question Боли ли процедурата?
AnswerПроцедурата микронидлинг в домашни условия с дерма ролера на Embellie Beauty не е болезнена. Иглите са специално проектирани за процедура в домашни условия. Ще усетиш единствено леко чувство на изтръпване. Обезкосмяването с кола маска, например,  е много по-болезнено.
Question Има ли кървене?
AnswerНе, иглите не навлизат толкова надълбоко в дермиса, за да причинят кървене. Най-вероятно кожата ти ще се зачерви, което е напълно нормално.
Question Какво представлява “CE” сертификата?
Answer“CE” е знак за сертифициране, който съответства на стандартите за опазване на здравето, безопасността и опазването на околната среда за продукти, продавани в рамките на Европейското икономическо пространство (ЕИП).
Question Какви продукти да се използват след процедурата с дерма ролер?
AnswerПрепоръчваме използването на висококачествен серум с витамин C, който не съдържа опасни химикали и консерванти. В електронната ни книга може да видиш нашата рецепта за домашно приготвен серум с витамин C. Разбира се, може да използваш и други серуми за лице по твой избор.
Question Колко често се прави процедурата?
AnswerКожата при всеки има различен период на възстановяване. Препоръчваме процедурата с дерма ролер от Embellie Beauty да се прави веднъж на две седмици. В зависимост от това как реагира кожата, може да бъде повтаряна всяка седмица или на всеки 10 дни.
Question Кога трябва да сменя дерма ролера си?
AnswerСлед 4-5 процедури дерма ролера трябва да бъде сменен. Ако го използваш повече от 5 пъти рискуваш да повредиш кожата си, тъй като иглите няма да бъдат толкова остри, колкото в началото. Също така, резултатите няма да бъдат същите. Има произвотидели, които твърдят, че дерма ролера се сменя след 30-50 употреби, но истината е, че дори и най-острите игли се затъпяват след няколко процедури. Embellie Beauty не носи отговорност при причинени вреди след 5та употреба.
Question Колко време отнема за процедура?
AnswerПродължителността на процедурата зависи от поносимостта на кожата. Добре е да се започне с 5 минутна процедура и постепенно да се увеличава продължителността, стигайки до около 15 минути. За най-добри резултати, препоръчваме да движиш ролера по цялото си лице, във всички посоки – вертикално, хоризонтално, диагонално.
Question Мога ли да споделям дерма ролера си?
AnswerНЕ! Дерма ролер е продукт, предназначен за индивидуална употреба. Как ти звучи да използваш една медицинска игла върху двама души?! Споделянето може да причини инфекция и други нежелани проблеми. За по-подробна иформация, изтегли безплатната ни електронна книга.
Question След колко време мога да нанеса грим?
AnswerПрепоръчваме нанасянето на грим да е не по-рано от 8 часа след процедурата.
Question Процедурата може ли да се извършва лятото?
AnswerДа. Процедурата може да се извършва всички сезони. Трябва, обаче, да се избягва излагането на пряко слънце 24 часа след процедурата. Както и, препоръчваме нанасянето на слънцезащитен крем ежедневно, всички сезони. Дерма ролер не трябва да се използва върху кожни изгаряния.
Question Може ли да използвам дерма ролер, ако имам чувствителна кожа?
AnswerДа. Дерма ролер може да бъде употребяван при всички типове кожа, дори и чувствителна. Избора на серум трябва да бъде съобразен със типа кожа, като тези с чувствителна е препоръчително да изберат лек серум с изчистени съставки, които не дразнят кожата. Ако има наличие на екзема или активни раздразнения, процедурата трябва да се избягва.
Question Каква е големината на иглите?
AnswerИглите на дерма ролера на Embellie Beauty са с дължина 0,5мм. Това е оптималния размер игли за употреба в домашни условия. По-дългите игли са предназначени за употреба от специалист, тъй като процедурата е по-интензивна и възстановителният период е много по-дълъг.
Question Кой не трябва да използва дерма ролер?
AnswerТези, от вас, които имат следните кожни проблеми, не бива да използват дерма ролер:

-активно акне;

-активна екзема;

-други активни кожни раздразнения;

-отворени рани;

-кожни изгаряния;

-херпес;

-алергия към метал и титан.

Question Мога ли да използвам дерма ролер, ако съм бременна?
AnswerНе препоръчваме употребата на дерма ролер при бременни жени.