Най-голямото ни желание е да бъдеш щастлив в собствената си кожа и ярко да блестиш.

Амбели Бюти беше създадена с мислията да разпространява красота и да те накара да повярваш в промяната. Вярваме, че всички сме красиви, такива каквито сме, и ако поискаме има начин да подчертаем тази красота – и отвън и отвътре, използвайки естествени начини.

След борбата с късно акне, безлези от акне, стрии, и какво ли още не, ние опитахме толкова много проукти, за да се преборим с тези упорити несъвършенства. Резултатите, които получихме бяха временни и нищо не помогна в дългосрочен план. Докато намерихме този малък уред наречен дерма ролер…

Продуктът изглеждаше много обещаващ и резултатите на хора със същите проблеми бяха изумителни. Искахме веднага да го изпробваме, но се сблъскахме със следния проблем – кой от всички дерма ролери да пробваме?! Оттогава насам изпробвахме много дерма ролери, някои хубави, някои не толкова.

Не след дълго, започнахме да получаваме комплименти и въпроси за това какво използваме. Споделихме на близките си за решението, което сме открили. Тогава започнахме да получаваме едни и същи въпроси: “Кой от всички да си купя? Кой от всички е правилния? Как точно се прави процедурата?”

Всички бяха объркани. След търсене в Интернет, установихме, че много хора се чувстват по този начин.

И така започнахме търсенето на перфектния дерма ролер, свързахме се с най-добрите производители и изпобвахме различни ролери, докато не намерихме ЕДИНСТВЕНИЯ!

Този, който има точния брой игли, този който е с точната острота на иглите, този който може да бъде използван вкъщи от всеки, този който няма да ви разори, този който дава резултати!

Най-сетне бяхме намерили начин да помогнем на нашите тела да се преборят със всички тези кожни проблеми по естествен начин и сега искаме да го споделим с теб.

Със сигурност е неприятно да се бориш с какъвто и да е кожен проблем. Ние знаем много добре. Кара те да се чувстваш несигурен и да криеш кой си. Решението да вземеш нещата в свои ръце, зависи изцяло от теб. И в този момент ние сме тук, за да помогнем!

Винаги сме на твое разположение, нужно е само да ни пишеш на info@embelliebeauty.com .

24/7 Поддръжка

24/7 Поддръжка

Може да свържеш с нас по всяко време на деня. Отговаряме на съобшения през цялото денонощие.

Безплатна доставка*

Безплатна доставка*

*до офис на Спиди

Всички поръчки се обработват до 24ч и се доставят безплатно до офис на Спиди в рамките на 1 работен ден!

Качеството, което заслужаваш

Качеството, което заслужаваш

Всичките ни продукти са преминали през няколко етапа за проверка на качеството. Гарантираме, че закупуваш само най-доброто за кожата си.

Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes. It is not something physical.