Искала ли си кожата ти да изглежда по един и същ начин както с грим, така, и без него? Какво ще кажеш, ако ти кажем, че да позволиш на стотици микро-игли да проникнат в повърхността на кожата ти, ще промени начина, по който тя изглежда?

Предоставяме ти уредът, който се бори с редица кожни проблеми – дерма ролер. Той съживява безжизнената кожа и я прави по-здрава, гладка, еластична и сияйна от всякога.

Микронидлинг

Микронидлинг е процедура, която се извършва с уреда дерма ролер. Той създава микро-канали по кожата с помощта на микро-иглите си. Тези микроскопични пробиви “измамват” мозъка да мине в режим регенерация. Така, в кожата започва процеса на образуване на колаген и еластин, т.е. търкалянето на ролера стимулира производството на колаген и еластин в кожата.

Микронидлинг при обучени специалисти

Предполагаме, че смяташ, че това е работа на дерматолози и козметици. Разбира се, процедурата се извършва и от обучени специалисти. При тях, тя е по различна, тъй като се използват по-дълги игли, упойка и могат да доведат до болка, и кървене. За сметка на това, резултатите след една процедура са много по-видими. След една такава процедура, кожата се възстановява до няколко дни. Цените за една процедура на българския пазар варират от 150лв.(козметик) до 400лв(дерматолог).

Сега в главата ти ще има въпроси от рода на:

-Подходяща ли е тази процедура за мен?

-Как така сама ще бода лицето си с игли?

-Ще има ли резултат?

-Опасно ли е?

-Ще навредя ли на лицето си?

И това е съвсем нормално. Всеки, който не е запознат с процедурата в домашни условия, се плаши, и си задава купища въпроси. До края на блог поста, ще намериш отговорите на всичките си въпроси и сама ще прецениш дали тя си задлужава.

Дерма ролер за домашна употреба

Как ти се струва идеята да правиш тази процедура в удобството на своя дом, без да се налага да се съобразяваш с нечий график, единствено и само с твоето време, когато и където на теб ти е удобно? А да спестиш купища пари, и въпреки всичко да получиш страхотни резултати за своята кожа?

През 2009 година излизат на пазара първите дерма ролери за домашна употреба. Днес това е един от най-търсените козметични уреди. Любима процедура на много холивудски знаменитости. Дори е една от най-търсените думи в Пинтерест за 2017 г., и има защо.

Има обаче една тънкост, а именно, че не всички игли са от добро качество. Дори на пръв поглед да си мислиш, че се различават само по цвета и цената, това съвсем не е така.

Дерма ролер от Embellie Beauty

След използването на редица различни дерма ролери, ние самите стигнахе до извода, че не всички са еднакви. След целият този процес намерихме точният дерма ролера с 540 свръх остри титаниеви игли, с дължина 0,5мм.

Това е оптималния и най-ефикасен размер за домшна употреба. По-дългите игли са предназначени за употреба единствено от специасти, а по-късите подобряват единствено абсорбацията на козметичните продукти.

Кога се извършва процедурата?

Процедурата може да се прави целогодишно, тъй като не отстранява епидермиса, като процедурите с лазер, химични пилинги или дермабразио.

За кого е подходяща?

Подходяща е за всяка възраст и всеки тип кожа, освен свръхчувствителна с признаци на розацея и атопичен дерматит.

Какви кожни проблеми лекува?

При редовно подновявате клетките на кожата, ще се справиш с често срещаните проблеми като:

Белези от акне  образуването на колаген и нови здрави тъкани в дермиса, помагат за изглаждането на атрофизните белези, които са резултат от кистозно акне;

Хиперпигментация, пигментни петна, още познати като кафяви петна;

Фини линии и бръчки – чрез образуването на нов колаген в дермиса, фините линии видимо намаляват размера си.

Микронидлинг е идеална процедура и за периодите,  в които кожата ти е по-повяхнала и уморена, но нямаш възможността да посетиш професионалист. Процедурата регенерира кожата и връща нейния свеж, сияен, избистрен тен.

Нямаш никой от тези кожни проблеми проблеми, защо тогава да използваш дерма ролера?

За да имаш по-добри резултати от козметичните си продукти! При употребата на дерма ролер серумите, които използваш, навлизат на по-дълбоко в кожата, вместо да остават на повърхността ѝ. Всички искаме продуктите да вършат това, което обещават – равномерен тен, еластична, гладка кожа с естествено сияние. Кратка 5-минутна процедура спомага на серумите нанесени след нея да се абсорбират в дълбочина.

Сега да изчистим всички опасения, които имаш относно употребата:

Процедурата е изключително лесна, и отнема само 10-15 минути.

Иглите на дерма ролера от Embellie Beauty са изключително фини, предназначени за домашна употреба. При спазване на инструкциите (тук), няма абсолютно никаква опасност за кожата ти.

Процедурата е безболезнена (обезкосмяването с кола маска боли в пъти повече) и няма кървене. Възможно е кожата да се зачерви – напълно нормално е. До час-два то отминава, а кожата е напълно възстановена след 8 часа.

Кога ще видя резултат?

Резултатите са видими още след първата процедура – по-свежа, по-мека и по-сияйна кожа. При продължителна употреба, процедурата трансформира кожата и намалява кожните проблеми. Можеш да видиш резултатите на нашите клиентки тук.

 

 

Ако все още имаш съмнения и въпроси не се притеснявай да се свържеш с нас тук. Много ще се радваме да ти помогнем, защото най-голямото ни желание е всички жени, да се чувстваме красиви и щастливи, в собствената си кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *