Здравей, красавице! Добре дошла в новата ни рубрика Beauty Guide! В нея ще намериш съвети за това, как да се грижиш по-добре за кожата си. Всяка седмица ще ти представяме кратък пост относно грижата за кожата, за да си крачка по-близо до кожата на мечтите си 🙂 Няма как първият ни пост да не бъде за него. За продуктът, който подобрява кожата и ти спестява време, и купища пари – дерма ролер.

 

Какво? Процедура микронидлинг в домашни условия с помощта на дерма ролер.

За кои проблеми? Белези от акне, пигментни петна, фини линии, загуба на еластичност, повяхнала кожа, подобряване абсорбацията на продуктите.

За кого? Хора страдащи от белези от акне, пигментни петна, фини линии, бръчки и за всички тези, които искат равномерен тен и по-гладка кожа.

За какъв тип кожа? За всеки тип кожа, освен свръхчувствителна с признаци на розацея и атопичен дерматит.

Какви ползи? Още след първата процедура получаваш по-избистрен и сияен тен. След няколко употреби – по-гладка кожа с равномерен тен. Белезите и петната по нея значително намаляват. Резултати след 4 процедури, можеш да видиш тук.

Как действа? Чрез умишлено убождане на кожата с дерма ролера, се създават хиляди микро-канали. Те сигнализират мозъка, че е нужно тялото да произведе колаген тип 1, 3 и 7, за да ги заличи, т.е. търкалянето на ролера стимулира производството на колаген в кожата. Той се образува бавно, поради тази причина подобрения в кожата се виждат дори и месеци след процедурата.

Кога се използва? Веднъж на две седмици или веднъж на седмица, в зависимост от поносимостта на кожата.

Как се използва? Подробно описание тук.

Цена? Цената на дерма ролера от Амбели Бюти е 50 лева, с който се извършват 5 процедури, т.е. 10 лева на процедура.

От къде? Тук можеш да разгледаш дерма ролера от Амбели Бюти и сама да прецениш 🙂

 

Ако имаш въпроси относно продукта, пиши ни имейл или съобщение в социалните мрежи. С удоволствие ще ти помогнем, с каквото можем 🙂

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *